Konserve Otoklav Kullanımında,
Yeni Ürünümüz; %36 açık alanlı Otoklav Seperatörü.
Piyasada bulunan otoklav seperatörlerine göre %12 daha fazla açık alana sahiptir. Bu fazla açık alan sayesinde otoklav sepetinin ortasına ısıtma operasyonunda; ısıyı daha erken iletmekte ve soğutma adımında daha kolay soğumaktadır.
Bu sayede ısıtma ve soğutma adımlarında size zaman ve enerji tasarrufu sağlamaktadır.
Üretmiş olduğunuz konservelerde, ısıl işlem kaynaklı standart ürünler üretmiş olursunuz.
Ekonomik fiyatlarımız ile RAMMAK CANNİNG&FOODTECH olarak hizmetinizdeyiz.
Polipropilen delikli levha. Polypropylene perforated plate. مادة البولي بروبيلين لوحة مثقبة.
Yeni Ürünümüz; %36 açık alanlı Otoklav Seperatörü.
Piyasada bulunan otoklav seperatörlerine göre %12 daha fazla açık alana sahiptir. Bu fazla açık alan sayesinde otoklav sepetinin ortasına ısıtma operasyonunda; ısıyı daha erken iletmekte ve soğutma adımında daha kolay soğumaktadır.
Bu sayede ısıtma ve soğutma adımlarında size zaman ve enerji tasarrufu sağlamaktadır.
Üretmiş olduğunuz konservelerde, ısıl işlem kaynaklı standart ürünler üretmiş olursunuz.
Ekonomik fiyatlarımız ile RAMMAK CANNİNG&FOODTECH olarak hizmetinizdeyiz.
Polipropilen delikli levha. Polypropylene perforated plate. مادة البولي بروبيلين لوحة مثقبة.
RAM-MAK CANNİNG&FOODTECH
Konserve Hazır Yemek Üretimi Teknik Danışmanlık
Canned Food Production Consultancy
Tel: +90 542 3941812
Canned Food Production Consultancy
Tel: +90 542 3941812
Mail1: ramazankeskin@hotmail.com
Mail2: ramazankeskin@gmail.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder